Ohjeet & Säännöt

Siirry alas

Ohjeet & Säännöt

Viesti  Admin lähetetty Su Syys 04, 2011 5:19 pm

Tämän foorumin tarkoituksena on helpottaa kilpailuiden järjestämistä, mutta ennen kaikkea helpottaa itse kilpailuihin osallistumista, joka tuntuu välillä olevan joillekkin este/hidaste/vastenmielisyys. Itsekin tunnustan olevan turhauttavaa alkaa lähettämään tarkkaan muotoiltua sähköpostia tietyllä otsikolla, kaavalla ja lopulta todeta, ettei ole mahtunut kilpailuun joko mukaan taikka osallistumisessa on ollut joku minimaalinen virhe josta ei edes ilmoiteta, jolloin on jo myöhäistä, kun tulokset tulleet/luokat täynnä.

Itse olen todennut foorumikutsut paljon kätevämmiksi, niistä voi itse katsoa vaikkei kilpailuidenpitäjä olisikaan päivittänyt osallistumislistaa, onko luokissa mahdollisesti tilaa ja missä muodossa muut ovat päässeet mukaan, eikä tarvitse ravata kahden sivun väliä (parhaassa tapauksessa kolmen sivun väliä, kun katsot hevosen tietoja lisäksi) sähköpostille ja sitten kutsuun ja takaisin.

Foorumilla myös kilpailukutsun tekeminen on helpompaa, koska ei tarvitse lisäillä mitään <br> -tageja sun muita, vaan kopioit suoraan osallistujien laittamat yksinkertaiset osallistumislistat ja päivität ne aloitusviestiisi. Tuloksienkin arpominen/lisääminen on helpompaa, kun laitat vain luokan osallistujat arvontakoneeseen ja läjäytät tulokset esille. Tai sitten näyttelyiden tilanteessa arvioit hevoset ja siirtelet helposti sijoilleen.

Jotkut voivat tietenkin olla erimieltä foorumikisojen virallisuudesta, kätevyydestä ja helppoudesta, mutta tämä onkin sitten niille jotka haluavat tehdä kilpailemisen näin. Voihan joku uusikin huomata kuinka kiva on vain kirjoittaa viesti suoraan "kutsunsivulle", jonka jälkeen mukavasti seurailee onko mukana vai ei, sillä yleensä kilpailun pitäjä myös vastaa helpommin foorumilla oletko mukana vai et, koska vastaaminen on niin helppoa.

Sitten ohjeisiin:
Haluan mainita heti alkuun, että kirjautumispakkoa EI ole, siinä piilee se helppous!

Ensimmäisenä ohjeena kehotan aina kilpailukutsun otsikon laittamaan tiettyyn muotoon kuten vaikka: kilpailun päivänmäärä/VIP, avoimuus. Siinä on mielestäni tärkeimmät tiedot. Esimerkkinä siis: 22.2.2022/21.2.2022, esteratsastus, ponit.

Kilpailukutsun muodon tulee vastata normaalia kutsun muotoa eli on hyvä ilmoittaa kilpailuiden järjestyspaikka (HUOMIO! Ei pakollinen, [kuin vain alaisissa ja muutenkin alaisten sääntöjen mukaan niissä], jotta saadaan enemmän kisoja aikaan vaikkei ihmisillä olisi tallejakaan. Kohdan voi jättää laittamatta tai voi keksiä tallille nimen, myös Kisakeskus Ratamo, on mahdollista laittaa järjestyspaikaksi), järjestäjä, päivänmäärät, rajoitukset, luokat, osallistujamäärät, mahdolliset tuomarit ja alaisuudet. Ja alaisille kilpailukutsuille onkin yleensä se tarkka säädös niiden omilla sivuilla.

Viimeisenä ohjeena painotan ettette poista kutsua vaikka kilpailut olisi jo pidetty! Moderaattorit hoitavat tämän jos tarve, mutta pääsääntöisesti kutsut jäävät tänne pysyvästi.

Vielä säännöt:

Tämä foorumi on tarkoitettu vain virtuaalisia hevoskilpailuja varten, joten kaikenlainen muu keskustelu/mainonta/häiriköinti on kielletty. Välttäkäämme myös turhia viestejä, kuten asöglskjldfkhjdkj sekä epäselvästi muotoillut lauseet. Eli käytetään selkokieltä ja maalaisjärkeä kirjoituksissamme!
Kuvien lähettäminen on kielletty!

----------------

Jos on kysyttävää foorumin ylläpitoa koskevissa asioissa taikka sinulla on ehdotuksia aiheita koskien, voit sanoa ne täällä.

Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 20
Join date : 04.09.2011

Näytä käyttäjän tiedot http://virtuaalisetkisat.omafoorumi.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa